Návrat Handzuša sa odkladá pre zranenie

SITA
13.11.2014 11:07

Hokejový majster sveta 2002 Michal Handzuš sa predbežne dohodol s extraligovou Banskou Bystricou a do kolotoča zápasov by mal naskočiť na budúci týždeň. Pôvodne mal 37-ročný center hrať už po reprezentačnej prestávke, jeho plány však prekazilo menšie zranenie.

Návrat Handzuša sa odkladá pre zranenie
SITA

"Predbežne sme sa dohodli s Michalom Handzušom, že nastúpi za Banskú Bystricu už tento týždeň, avšak pred pár dňami sa na tréningu zranil. Nejde o nič vážne, je to iba svalové zranenie, budúci týždeň by mohol byť stopercentne zdravý. Uvidíme, ako rýchlo prebehne liečba. Každopádne za nás nastúpi na niekoľko zápasov, keďže ešte nemá relevantné ponuky zo zahraničia. Bude záležať iba od jeho rozhodnutia, koľko odohrá stretnutí za Banskú Bystricu," povedal pre portál bystricoviny.sk generálny manažér HC '05 Banská Bystrica Vlastimil Plavucha.

Michal Handzuš už pred pár týždňami hovoril, že stále čaká na ponuky z NHL. Ak by neprišli, láka ho aj pôsobenie v Slovane Bratislava, kde ho však odrádza náročné cestovanie za súpermi do Ruska. Jeho hokejovému štýlu by najlepšie vyhovoval švédsky hokej.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok