Galád pri dvadsaťjednotke skončil, zväz mu zmluvu nepredĺži

TASR TA3
4.11.2014 20:43

Ivan Galád nebude pokračovať vo funkcii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov. Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) v utorok na svojom zasadnutí vo Vrakúni schválil návrh na nepokračovanie spolupráce s koučom Galádom v ďalšom kvalifikačnom cykle.

Galád pri dvadsaťjednotke skončil, zväz mu zmluvu nepredĺži
TASR

"VV SFZ vzal na vedomie vyhodnotenie účinkovania reprezentácie SR 21 trénerom Ivanom Galádom, v tejto súvislosti schválil návrh na nepokračovanie spolupráce s trénerom Ivanom Galádom v ďalšom kvalifikačnom cykle, udelil mandát pre prezidenta SFZ Jána Kováčika a viceprezidenta SFZ pre štátnu reprezentáciu a medzinárodné vzťahy Karola Belaníka na predloženie návrhov na nových kandidátov na pozíciu reprezentačného trénera SR 21 v termíne do 31. decembra 2014," píše sa v oficiálnom komuniké na webstránke SFZ.

"Po dnešnom zasadnutí VV SFZ si ma zavolal viceprezident Karol Belaník a oznámil mi, že so mnou ďalej nepočítajú. Bolo to nádherné obdobie, spoznal som množstvo skvelých ľudí," povedal tréner Galád v reakcii pre RTVS.
Pod vedením Galáda dvadsaťjednotka dvakrát za sebou stroskotala až v baráži kvalifikácie európskeho šampionátu. V októbri im stop v ceste na ME 2015 v Česku vystavili Taliani. Slováci s nimi v Zlatých Moravciach remizovali 1:1 a v odvete prehrali v Reggio Emilia 1:3 po kontroverznom rozhodovaní arbitra Stevena McLeana zo Škótska.

Rozhovor s Ivanom Galádom

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok