Slovanisti venovali víťazstvo nad Košicami zosnulému fanúšikovi

TASR TA3
3.11.2014 21:25

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava nastúpili v nedeľňajšom súboji 16. kola Fortuna ligy proti Košiciam s čiernymi páskami na rukávoch. Išlo o gesto vyjadrenia úcty k zosnulému Romanovi "Muchovi" Múčkovi, ktorý bol jedným z najznámejších a najvernejších fanúšikov "belasých". V sobotu 1. novembra skonal vo veku 39 rokov.

Zverencom trénera Jozefa Chovanca sa podarilo po dlhšom čase vybojovať naozaj presvedčivý triumf, keď na Pasienkoch zdolali Košice 3:0. Hráči ho venovali zosnulému Múčkovi, pre ktorého bol Slovan rodinou. "Roman bol skvelý fanúšik i fantastický človek. Správa o jeho smrti bola pre nás veľmi zarmucujúca a v súboji proti Košiciam sme bojovali za neho. Som rád, že sa nám na jeho pamiatku podarilo vybojovať víťazstvo," citovala oficiálna stránka Slovana slová Kristiána Kolčáka, ktorý vsietil prvý gól zápasu.

Hráči na svojho verného fanúšika mysleli počas celého stretnutia. "Víťazstvo patrí najmä jemu a posielame mu ho do neba. Rovnako by som mu chcel venovať aj svoj gól. Nech odpočíva v pokoji," dodal Kolčák pre skslovan.com.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok