Nagy odcestuje so Slovanom na trip

SITA TA3
3.11.2014 21:21

Dobrá správa prišla z tábora hokejistov Slovana Bratislava, ktorí v utorok ráno odcestujú na ďalší trip do Ruska. Vo výprave "belasých" bude opäť aj najlepší strelec mužstva Ladislav Nagy. Slovan o tom informoval na svojom webe.

Nagy odcestuje so Slovanom na trip
SITA

Skúsený 35-ročný útočník sa zranil uplynulý štvrtok v dueli Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Sibiru Novosibirsk (2:3) a potom absentoval v zostave Slovana v nasledujúcich domácich súbojoch proti Amuru Chabarovsk (1:3) a Admiralu Vladivostok (4:1). Vyšetrenia neodhalili vážnejší problém a ani nutnosť dlhodobejšie výpadku, a tak sa líder bratislavského mužstva môže pridať k spoluhráčom z tímu. Slovanistov čaká v stredu od 14.00 h SEČ opäť konfrontácia so Sibirom Novosibirsk a v piatok nastúpia v rovnakom čase na ľade Barysu Astana.

Káder Slovana na najbližšie duely KHL: Janus, Backlund - Sigalet, Foster, Baranka, Sersen, V. Mihálik, Štajnoch, Luža, Brejčák - Bartovič, Surový, L. Hudáček, Nagy, Vondrka, V. Nedorost, Netík, T. Rachůnek, Tičar, Jeglič, Kudrna, Bližňák, A. Šťastný, White

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok