Nadal pripustil, že sa predsa pokúsi o Londýn

TA3 SITA
18.10.2014 14:13

Španielsky tenista Rafael Nadal v rozpore s vlastným nedávnym vyhlásením skonštatoval, že sa predsa pokúsi o štart 9. - 16. novembra na koncosezónnom šampionáte ATP World Tour Finals na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne.

"Som smutný, že som v ostatnom čase nemal šancu súperiť na najvyššej úrovni. Viac ako týždeň som bral antibiotiká a zjavne to chce čas, aby som sa pozviechal a dostal do optimálneho stavu. V súvislosti s Londýnom sa vynasnažím zo všetkých síl, ale nemôžem zatiaľ povedať, či budem stopercentný," povedal pre Sky Sports Nadal, ktorého po zápästí nedominantnej pravej ruky limitoval na sklonku jesennej ázijskej šnúry zápal slepého čreva. Napokon si nevyžiadal okamžitý chirurgický zákrok, ale 14-násobný grandslamový šampión predznamenal, že operáciu podstúpi do konca roka.

Dvadsaťosemročný Malorčan začiatkom týždňa pre IB3 uviedol: "Po Šanghaji som si oddýchol a dnes som začal trénovať. Pôjdem do Bazileja, pretože apendix je pod kontrolou. Následne uvidíme, či podstúpim operáciu až po Paríži alebo už pred ním. Rozhodol som sa však vynechať ´Masters´, aby som mal viac času na prípravu na Australian Open." Po niekoľkých hodinách však tieto slová relativizoval hráčov manažér Benito Barbadillo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok