Zväz podá oficiálnu sťažnosť Komisii rozhodcov UEFA

SITA
15.10.2014 16:04

Slovenský futbalový zväz (SFZ) podá oficiálnu sťažnosť Komisii rozhodcov Európskej futbalovej únie (UEFA) na výkon škótskych rozhodcov na čele s hlavným arbitrom Stevenom McLeanom v utorkovom odvetnom stretnutí baráže o ME 2015 hráčov do 21 rokov.

Zväz podá oficiálnu sťažnosť Komisii rozhodcov UEFA
SITA

Prezident SFZ Ján Kováčik bude adresovať šéfovi UEFA Michelovi Platinimu osobný list. Informáciu prinieslo oficiálne konto Slovenského futbalového zväzu na Facebooku.

Ako je známe, slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov podľahli v spomenutom utorkovom odvetnom súboji play-off v Reggiu Emilia domácim rovesníkom z Talianska 1:3, a keďže minulotýždňový prvý duel v Zlatých Moravciach sa skončil nerozhodne (1:1), na budúcoročný kontinentálny šampionát "dvadsaťjednotiek" do Česka postúpila "azúrová squadra". Mladým Talianom však do značnej miery pomohli spornými verdiktmi škótski rozhodcovia.

"Veľmi citlivo vnímame túto situáciu a uvedomujeme si zodpovednosť, ktorú máme voči slovenskému futbalu. To, že nezverejňujeme všetky naše kroky, neznamená, že ich nerobíme. My budeme rešpektovať pravidlá aj v takejto náročnej chvíli. Ešte raz ďakujeme za podporu, ktorú vyjadrujete tímu," uvádza SFZ na svojom oficiálnom konte na Facebooku v súvislosti s utorkovým barážovým duelom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok