Ukrajina zdolala v našej skupine Macedónsko

SITA
12.10.2014 21:36

Reprezentanti Ukrajiny zvíťazili v nedeľňajšom domácom zápase "slovenskej" C-skupiny v rámci kvalifikácie o postup na futbalové majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska nad Macedóncami 1:0.

Ukrajina zdolala v našej skupine Macedónsko
SITA/AP

Skóre zápasu otvoril v nadstavenom čase prvého polčasu Sergij Sydorčuk. V 47. min mohol Andrij Jarmolenko upokojiť domáci výber, ale nepremenil pokutový kop. Macedónci počas celého stretnutia nenašli recept na brankára Ukrajiny Andrija Piatova.

Ukrajina poskočila na druhé miesto "céčka" pred Španielsko a má na konte šesť bodov. Šesť bodov získali dosiaľ aj Slováci, ktorí o 20.45 h nastúpia v Borisove proti Bielorusom. Úvodný výkop duelu Luxembursko - Španielsko v Luxemburgu je rovnako na programe o 20.45 h.

Výsledok nedeľňajšieho stretnutia C-skupiny kvalifikácie o postup na futbalové majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska:

ĽVOV

Ukrajina - Macedónsko 1:0 (1:0)

Gól: 45.+ Sydorčuk, rozhodovali: Delferiere - De Neve, Vanyzere (všetci Belg.)

Zostavy:

Ukrajina: Piatov - Fedeckij, Kučer, Chačeridi, Ševčuk - Sydorčuk (90.+ Edmar), Stepanenko, Rotaň (90.+ Tymoščuk) - Jarmolenko, Zozuľa (77. Budkivskij), Konopľanka

Macedónsko: Pačovski - Ristovski, Šikov, Damčevski, Alilovski - Ivanovski (70. Kostovski), Ademi, Gligorov (86. Stojkov), Trajkovski - Jahovič (62. K. Velkoski), Abdurahimi

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok