Naši futbalisti hrajú ťažký zápas s Bielorusmi

TA3, SITA
12.10.2014 19:22

Naša futbalová reprezentácia nastúpila v Bielorusku na tretí kvalifikačný zápas o postup na ME. Tréner Ján Kozák očakáva ťažký zápas. Slováci sa na štadióne v Borisove pokúsia potvrdiť úvodné dve víťazstvá s Ukrajinou a so Španielskom..

Finálne zostavy reprezentačných mužstiev Slovenska a Bieloruska

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák pošle v nedeľňajšom zápase v Borisove proti Bielorusku v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 na trávnik takmer identickú jedenástku ako vo štvrtok v Žiline proti Španielom. Zraneného Tomáša Hubočana v základnej zostave nahradil Adam Nemec, kouč Kozák preto zmenil posty niektorých hráčov. Nemec bude hrať typického hrotového útočníka.

Kormidelník SR nominoval do bránky Matúša Kozáčika, obrannú štvoricu utvoria Peter Pekarík, Martin Škrtel, Ján Ďurica a Norbert Gyömbér. Na poste defenzívnych záložníkov sa predstavia Viktor Pečovský a Juraj Kucka. O ofenzívu slovenského tímu by sa malo postarať okrem Nemca aj trio Vladimír Weiss, Marek Hamšík a Róbert Mak.

Úvodný výkop duelu stanovili v Borisov Arene na 20.45 h, hlavným arbitrom je Serge Gumienny z Belgicka. Domáci Bielorusi zvolili defenzívne rozostavenie. 

Zostavy:

Bielorusko: Ževnov - Šitov, Martynovič, Verchovcov, Filipenko, Bordačov - Dragun - Kalačov, Krivec, Balanovič - Renan Bressan

Slovensko: Kozáčik - Pekarík, Škrtel, J. Ďurica, Gyömbér - Pečovský, Kucka - Mak, Hamšík, Weiss - A. Nemec


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok