PR správa

The Tenors sa po prezidentoch USA, či Alžbete II. stretnú aj so slovenskými fanúšikmi

PR
6.10.2014 17:22

The Tenors. Charizmatickí, šarmantní, talentovaní a predovšetkým majú zlato v hrdlách, ktoré ozdobili spoluprácou s takými legendami, ako napríklad Paul McCartney, Celine Dion, Andrea Bocelli, David Foster alebo Sheryl Crow. Po obrovskom úspechu ich minuloročného Vianočného koncertu v Košiciach zavítajú na Slovensko opäť. V bratislavskej Slovnaft Aréne zaspievajú 23. novembra.

The Tenors sa po prezidentoch USA, či Alžbete II. stretnú aj so slovenskými fanúšikmi

The Tenors absolvovali počas svojej kariéry viac ako 650 koncertov na významných svetových pódiách ako Kennedyho centrum vo Washingtone, Bass Hall v Texase, Smith Center v Las Vegas, Opera v Tel Avive, Trafalgar Square v Londýn. Ako majstri rôznych vokálnych štýlov ponúkajú vzrušujúcu zmes klasickej hudby a moderného popu, pričom zážitok z ich vystúpení znásobujú bezprostrednou komunikáciou s publikom. „Sme veľmi radi, že v Bratislave ich bude doprevádzať Kodály filharmónia z Debrecínu pod vedením dirigenta Igora Dohoviča. Túto spoluprácu si už vyskúšali v Košiciach a obdive strany si ju veľmi pochvaľovali. Chcem však upozorniť, že to stále nie je z pripravovaného programu všetko, lebo v blízkej dobe predstavíme aj prestížneho speváckeho hosťa, ktorý s nimi vystúpi,“ uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Victor Micallef, Clifton Murray, Remigio Pereira a Fraser Walters sú v súčasnosti uznávanými speváckymi osobnosťami, o čom svedčí fakt, že si ich do svojej šou pozvala Oprah Winfreyovej, otvárali olympiádu vo Vancouveri 2010, či pred 105 491 divákmi Winter Classic medzi Detroitom a Toronto a taktiež spievali politickým špičkám Barackovi Obamovi, Billovi Clintonovi či Tonymu Blairovi. Po koncerte v Buckinghamskom paláci ich umenie ocenila britská kráľovná Alžbeta II. Ak sa však chcete stretnúť s The Tenors osobne, nemusíte byť americký prezident alebo britská kráľovná. „Keďže mnohí fanúšikovia sa nás pýtali, či bude možné stretnúť sa v zákulisí s kanadskými majstrami, rozhodli sme sa im so súhlasom The Tenors vyjsť v ústrety a niektorým z nich splniť tento sen. V priebehu októbra zverejníme na našom facebookovom profile Bonus Vision podmienky súťaže a jej víťazi sa môžu tešiť na spoločné stretnutie s touto štvoricou,“ dodal Ľ. Virág.

Vstupenky na koncert The Tenors, ktorý si sa uskutoční 23. novembra 2014 v Slovnaft Aréne v Bratislave, si môžete zakúpiť exkluzivne na Tiposticket.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok