NY Islanders s Halákom podľahol New Jersey po nájazdoch

TASR
3.10.2014 09:31

Hokejisti NY Islanders prehrali v prípravnom zápase pred novou sezónou NHL na ľade New Jersey 1:2 pp a sn. V bránke hostí dostal príležitosť Slovák Jaroslav Halák, ktorý sa prezentoval 21 úspešnými zákrokmi. V samostatných nájazdoch ho dokázal prekonať iba Travis Zajac, ktorého presný zásah bol napokon víťazný.

NY Islanders s Halákom podľahol New Jersey po nájazdoch
SITA/AP

V noci na piatok sa nedarilo ani Floride, keď podľahla Tampe Bay hladko 0:3. V drese Panthers nechýbal útočník Tomáš Kopecký, ktorý zaznamenal jednu mínusku a dve strely na súperovu bránku. Celkovo odohral 11:37 minút. Do zápasu zasiahol aj ďalší slovenský reprezentant - Richard Pánik (Tampa Bay) strávil na ľade viac ako 12 minút, do štatistík sa ale nezapísal.

Edmonton v zostave s obrancom Martinom Marinčinom nestačil na Vancouver a prehral 1:2. Dvadsaťdvaročný bek odohral 21:34 minút, počas ktorých si zaknihoval jeden mínusový bod a jeden neúspešný strelecký pokus.

Výsledky prípravných stretnutí:

New Jersey - NY Islanders 2:1 pp a sn, Washington - Philadelphia 3:2 pp a sn, Florida - Tampa Bay 0:3, St. Louis - Minnesota 4:1, Calgary - Winnipeg 4:2, Colorado - Los Angeles 1:2 pp a sn, Edmonton - Vancouver 1:2

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok