PR správa

Najočarujúcejšie miesta môžete nájsť rovno pod nosom

PR
17.9.2014 15:47

Na to, aby ste objavili vskutku okúzľujúce miesta nepotrebujeme precestovať polovicu sveta. Častokrát ich nájdeme u nás doma, treba sa len lepšie popozerať. Vybrali sme sa preto na prieskum do Veľkej Fatry, do oblasti ležiacej v západnej časti Ružomberka lokalita Hrabovo - Malino Brdo, ktorá poskytuje možnosť celoročného oddychu v štýlových horských Apartmánoch Hrabovo.

Najočarujúcejšie miesta môžete nájsť rovno pod nosom
exterier_Hrabovo_panorama.jpg

Na to, aby ste objavili vskutku okúzľujúce miesta nepotrebujeme precestovať polovicu sveta. Častokrát ich nájdeme u nás doma, treba sa len lepšie popozerať. Vybrali sme sa preto na prieskum do Veľkej Fatry, do oblasti ležiacej v západnej časti Ružomberka lokalita Hrabovo - Malino Brdo, ktorá poskytuje možnosť celoročného oddychu v štýlových horských Apartmánoch Hrabovo.

Stačí, ak do tohto miesta s očarujúcimi výhľadmi a jedinečnou polohou na brehu jazera prídete len jedenkrát a už sa vám nebude chcieť odísť.  Apartmány Hrabovo sa nachádzajú priamo na úpätí najdlhšie zasnežovaného lyžiarskeho areálu Skipark Malinô Brdo, z jednej strany sú lemované neporušeným ihličnatým lesom a z druhej strany prírodným jazerom. Architektúra nesúca sa v alpskom štýle, s dominanciou dreva a kameňa, nerušivo zapadá do rázu okolitej krajiny. Príjemné horské prostredie nám ponúka ideálnu predstavu trávenia víkendov alebo dovolenky počas celého roka. Toto miesto sa nachádza len 2 km od mesta Ružomberok, hlavnej križovatky medzi východom a západom, severom a juhom Slovenska. Za kvalitne strávenými chvíľami teda nemusíme cestovať ďaleko.

Hrabovský dolina – ak máte radi akýkoľvek prírodný živel

Apartmány Hrabovo ponúkajú pohodu a relax v srdci Liptova, v prekrásne prírode, ktorá poskytuje množstvo rozmanitých krás a zábavy. Vďaka bohatým možnostiam trávenia voľného času si môžete dopriať dovolenku kedykoľvek budete chcieť. Je to miesto ako stvorené pre rodiny s deťmi, na druhej strane aj pre milovníkov adrenalínových zážitkov.

Voda / vodná nádrž nachádzajúca sa priamo pred apartmánmi, cez Liptov preteká rieka Váh, Belá a nachádza sa tu Liptovská Mara a vodná nádrž Čierny Váh. Pre lyžiarov sú k dispozícii svahy Malinô Brdo, v blízkosti sú ďalšie možností lyžovania napr. Jasná – Chopok, Donovaly alebo Kubínska Hoľa. V Jánskej doline nájdeme mineralizovanú, hydrouhličitanovo-síranová, hypotonickú liečivú vodu alebo môžeme navštíviť vodopády v Jánskej doline či Brankovský vodopád.

Aktivity: kúpanie, člnkovanie, splav, aqua zorbing, rafting, surfofanie, skútre, vodné lyže, plávanie, rybárčenie, plavby vyhliadkovou loďou a v zime lyžovanie.

Zem / Liptov obklopujú najväčšie hory na Slovensku - Vysoké Tatry, Západné Tatry a Chočské vrchy na severe, Nízke Tatry na juhu, Veľká Fatra na západe a Popradská kotlina na východe, celkom 1 125 km značkovaných trás siahajúcich až do výšky až 2 500 m. Nezabudnime na Vlkolínec (UNESCO pamiatka) a najdlhší jaskynný systém v strednej Európe – Liptovský kras.

Aktivity: turistika, cyklistika – bike park, terénne kolobežky, horolezectvo, speleoservis, poľovníctvo, jazda na koni

Vzduch / Veľká Fatra ponúka vďaka neporušenej prekrásnej a rozmanitej prírode čistý vzduch s množstvom kyslíku.

Aktivity: paragliding, vyhliadkové lety, zoskoky z padáku, ľanový park,

Oheň / termálne liečivé pramene – Tatralandia,Bešeňová, Liptovský Ján,Lúčky.

Po celý rok spoznáte v náručí čarokrásnej prírody Liptova silu jedinečnej termálnej vody, ktorá má pozitívne účinky na ľudský organizmus. Blahodarne pôsobí na pohybové a dýchacie ústrojenstvo, urologické problémy, má priaznivé kozmetické účinky a vďaka prvku lítium pozitívne pôsobí na psychiku. To všetko nájdete len pár kilometrov ad rezortu areálu Apartmány Hrabovo.

Aktivity: relax v liečivých prameňoch, grilovanie či opekanie v okolitej prírode

Horské apartmány Hrabovo - prepojenie oddychu s investíciou

Liptov nám má naozaj neustále čo ponúknuť. Preto ak vás táto lokalita zaujala, príďte sa pozrieť na štýlové vilové domy, ktoré momentálne ponúkajú posledné apartmány na predaj  o výmere od 40 m2 do 83 m2. V prípade kúpy apartmánu v Hrabove si môžete nielen pohodlne užívať, ale aj zhodnocovať svoje investované prostriedky. Súčasťou služieb je totiž aj komplexná správa nehnuteľností, pričom môžete využiť príležitosť ďalšieho prenajímania svojho apartmánu prostredníctvom recepcie. Do tejto služby je zahrnutá aj propagácia rezortu, reklama a marketing jednotlivých apartmánov, ako aj spolupráca s cestovnými kanceláriami. Ďalej je to ubytovanie klienta, inkasovanie pobytu, záverečné upratanie, výmena posteľnej bielizne či poskytovanie informácii a rôznych aktivitách v okolí. Správca zabezpečuje všetky služby od údržby areálu až po upratovanie spoločných priestorov. Nemusíte sa o nič starať. Apartmán môžete počas roka využívať vtedy, kedy vám to vyhovuje a ostatnú časť roka ich môžete bez starostí ďalej prenajímať. Časť vynaložených investícií sa vám okamžite vráti. Navyše apartmány sú dostupné ihneď.

Apartmány poskytujú vysoký štandard vybavenia modernými a kvalitnými materiálmi a v cene je zahrnutá

- kuchynská linka s výberom z viacerých možností prevedenia aj so zabudovanými spotrebičmi

- veľký balkón alebo terasa s výhľadom na jazero alebo les

- parkovacie miesto v garáži alebo pod prístreškom

- samostatná uzamykateľná lyžiareň

- bezpečnostné zabezpečenie apartmánu cez vlastný alarm

- monitoring areálu kamerovým systémom

Žiadna vizualizácia nemôže nahradiť atmosféru príjemného bývania v krásnom prostredí s výhľadom priamo z balkóna na jazero alebo do okolitej prírody. Apartmány Hrabovo sú po kúpe ihneď dostupné a využiteľné pre vaše potreby. Bývať možno okamžite. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči.

Dohodnite si obhliadku na tel. 0908 914 195 I  e-maile: recepcia@apartmanyhrabovo.com

Predaj :      www.apartmanyhrabovo.sk

Prenájom: www.apartmanyhrabovo.com

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok