Generálny sekretár Moška: Za výkon Lacka som sa hanbil

SITA
16.9.2014 15:28

Minulotýždňová prehra slovenských tenistov s Američanmi v Chicagu v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov sa síce papierovo črtala vopred, ale generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška si myslí, že hostia mohli klásť dôstojnejší odpor.

Generálny sekretár Moška: Za výkon Lacka som sa hanbil
SITA/AP

"Američania boli jasne lepší a nedali nám žiadnu šancu. V našom tíme Martin Kližan nehral zle, ale sklamal takticky nedisciplinovaným výkonom. Za výkon Lukáša Lacka v oboch zápasoch som sa hanbil," citoval Mošku web STZ.

Pozitívom bolo vystúpenie galantského rodáka, ktorý debutoval v Davis Cupe až v tejto sezóne. "Radosť mi urobil Norbert Gombos. Hral veľmi dobre a vo všetkých zápasoch príkladne bojoval. V budúcnosti by mohol byť lídrom nášho národného tímu," vyhlásilMoška.

Slováci spoznajú súpera na marcové 1. kolo I. skupiny euroafrickej zóny vo štvrtok. "Verím, že sa o postup medzi najlepších 16 tímov sveta pokúsime aj v roku 2015. Pravda, náš tím bude musieť byť oveľa silnejší," upozornil Igor Moška.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok