Van Persie chce hrať aj na MS 2018

SITA
8.9.2014 16:48

Holandský futbalový reprezentant a hráč anglického klubu Manchester United Robin van Persie má chuť zostať na trávnikoch až do štyridsiatky.

Van Persie chce hrať aj na MS 2018
SITA

Rodák z Rotterdamu, ktorého počas aktívnej hráčskej činnosti často sužujú zranenia, nechce dbať na vyjadrenia, že by sa mal rozlúčiť s účinkovaním v národnom mužstve a tým si predĺžiť kariéru na vrcholnej klubovej úrovni.

"Urobím všetko, aby som bol súčasťou holandskej reprezentácie aj na majstrovstvách sveta v Rusku v roku 2018," citoval portál goal.com slová 31-ročného útočníka (nar. 6. augusta 1983), ktorý ďalej skonštatoval: "Chcem hrať na najvyššej úrovni tak dlho, ako to len pôjde. Žijem v pokojnom rodinnom zväzku. Domáce zázemie a najbližší mi utvárajú výborné podmienky, čo mi ´ušetrí´ viac futbalových rokov."

Člen bronzového tímu "oranjes" a autor štyroch gólov na nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii Robin van Persie hral na klubovej úrovni za Feyenoord Rotterdam (2001 - 2004) a po príchode na Britské ostrovy si obliekal osem rokov dres Arsenalu Londýn (2004 - 2012), odkiaľ prestúpil do Manchestru United. Za holandský národný tím nastrieľal tento futbalový kanonier v 92 stretnutiach úctyhodných 47 gólov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok