PR správa

Užite si posledný víkend tohto leta v znamení koňa

PR
27.8.2014 10:42

Ušľachtilosť, krása a elegancia, ale aj tvrdá drina a náročný výcvik. To je parkúrové skákanie, ktoré patrí k olympijským športom od počiatku novodobých olympijských hier. Posledný letný víkend si svoje sily v tomto náročnom športe zmerajú tí najmladší.

Užite si posledný víkend tohto leta v znamení koňa

Boj o titul majstra Slovenska v skoku na koni detí a juniorov sa uskutoční 29. − 31. 8. 2014 v areáli RS Team, Poľný mlyn 1, Bratislava-Záhorská Bystrica. Jazdci si zmerajú sily v kategóriách jednotlivcov aj družstiev. O zlatú medailu zabojuje 28 detských a rovnaký počet juniorských športových dvojíc.

Pre návštevníkov je pripravený zaujímavý športový program vrátane špeciálnej súťaže „Vodenie“, v ktorej sa predstavia najmladšie talenty vo veku od 4 − 8 rokov. V rámci sprievodného programu si budú môcť deti užiť jazdu na poníkoch a pre všetkých divákov je pripravená aj voľba najsympatickejšej jazdeckej dvojice v každej kategórii.

„Je nám cťou, že RS TEAM Trophy − seriál skokových jazdeckých pretekov pre amatérov a začínajúcich jazdcov − bude hostiť Majstrovstvá Slovenska v skoku detí a juniorov 2014, ktoré sa uskutočnia v rámci jeho IV. kola. Okrem majstrovských súťaží diváci uvidia aj mnoho otvorených súťaží s výškou prekážok od 90 − 130 cm,“ hovorí Dušan Sabo, riaditeľ pretekov.

Viac info a program pretekov nájdete na www.rsteamtrophy.sk a na Facebooku. Vstup je voľný.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok