PR správa

Správy na každý deň

Pozri.sk
26.8.2014 17:08

Úspešný slovenský internetový portál Pozri.sk, ktorý slúži užívateľom nie len ako katalóg a vyhľadávač internetových stránok, ale aj ako zdroj veľa zaujímavých informácií. Vo vyhľadávanej a obľúbenej sekcii Správy nájdete denne množstvo správ, z rôznych oblastí.

Správy na každý deň
Pozri.sk

Úspešný slovenský internetový portál Pozri.sk, ktorý slúži užívateľom nie len ako katalóg a vyhľadávač internetových stránok, ale poskytuje taktiež veľa zaujímavých informácií ako počasie, inzeráty, autobazár, reality, recepty, horoskopy, humor a mnoho ďalších, ponúka návštevníkom v prehľadnej forme denne aktuálne spravodajstvo zo všetkých oblastí. Vo vyhľadávanej a obľúbenej sekcii Správy nájdeme množstvo správ denne, z rôznych oblastí.

Za kvalitnou štruktúrou spravodajstva portálu Správy a jej obsahovou kvantitou nezaostáva ani príťažlivé doplnenie o obrázky, tabuľky a prehľady pri mnohých spravodajských príspevkoch. Sekcia video správy obsahuje video spravodajstvo aktuálneho diania. Takéto správy sú vo výpisoch označené symbolom pre ľahšiu orientáciu. Pribúdajúce množstvo video správ sa teší obľube a vysokej návštevnosti spokojných užívateľov stránky, ktorých počet každým dňom narastá.

Prehľadné orientovanie užívateľa v množstve spravodajských informácií vo vysokej miere posilňuje aj vyčlenenie najčítanejších správ za aktuálny deň, najnavštevovanejších správ predchádzajúceho dňa, či najzaujímavejších správ za posledný týždeň. Prostredníctvom takéhoto zrýchleného prístupu k vybraným správam, sa tak užívateľ stránky ľahko zorientuje v dianí doma aj v zahraničí a oboznámi sa s najdôležitejšími správami a udalosťami posledných dní.

 

Aktuálne správy sú vždy zamerané na najzaujímavejšie udalosti, či už spoločenské alebo športové, vrátane politických, ekonomických káuz alebo majstrovstiev v hokeji a futbale. Dôležité udalosti behom roka ako olympiády, voľby, politické dianie v okolitých krajinách - to sú vždy námety pre najnovšie správy, ktoré pre návštevníkov táto stránka prináša.

Každým dňom na stránku pribúda množstvo aktuálných správ, z ktorých užívateľmi najvyhľadávanejšie sú najmä športové správy a regionálne správy. Okrem týchto ponúka spravodajstvo denne množstvo informácií z ostatných oblastí, ktoré sú pravidelne aktualizované.

Jednoduchosť v orientovaní sa medzi množstvom správ, ktoré na stránku denne pribúdajú, zabezpečuje ich prehľadné rozdelenie do jednotlivých tematických oblastí ako: politika, informácie z jednotlivých regiónov Slovenska či zahraničia a športu . Nechýbajú samozrejme aj taktiež vyhľadávané tematické sekcie ako: kultúra, hudba, zdravie, auto-moto, financie a ďalšie.

Pozitívne hodnotíme aj skutočnosť, že portál kladie veľký dôraz na obsahovú aktualizáciu správ. Správy sú aktualizované 24 hodín denne v pravidelných intervaloch a to aj cez víkend, alebo cez sviatky.

 Okrem prehľadnej formy prezentovania aktuálneho diania na Slovensku a v zahraničí v sekcii správy, ponúka internetový portál Pozri.sk aj obľúbenou sekciu je počasie, ktorá ponúka informácie aktuálneho i dlhodobého charakteru.

Počasie Bratislava, alebo počasie Košice niesú jedinou informáciou, ktorú tu získate stránka obsahuje predpoveď počasia pre viacero Slovenských miest, počasie v okolitých štátoch a aj počasie pre letoviská.

Buďte denne informovaní o dianí okolo Vás, navštívte stránku Pozri.sk a pridajte sa k užívateľom so širokým spoločenským rozhľadom aj na Facebook-u, alebo Google+.

Stránka patrí do skupiny serverov Pozri.sk , ďaľšie stránky skupiny sú aj Reality, Autobazar, Inzeráty, Horoskopy, Recepty, Počasie, nBazar.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok