Šarapovová by hrala mix iba s Johnom McEnroom

SITA
25.8.2014 13:46

Ruská tenistka Maria Šarapovová na prahu newyorských grandslamových US Open opätovne odbila podsúvané prípadné vystúpenie v miešanej štvorhre s Bulharom Grigorom Dimitrovom.

Šarapovová by hrala mix iba s Johnom McEnroom
SITA

"Hrala by som len s Johnom McEnroom! Môžeme ho dostať nazad, aby so mnou nastúpil? Nie som si istá, či by sa mu to pozdávalo, ale ako pár by sme mohli dobre fungovať. Mohol by zo mňa vydolovať divokú stránku. Neviem, ako by sa to konkrétne prejavilo - pociťujem pred tým určitú bázeň," so smiechom skonštatovala niekdajšia jednotka svetového rebríčka Šarapovová na oficiálnej predturnajovej tlačovej besede. Päťdesiatpäťročný povestný búrlivák z kurtov John McEnroe bude 15. októbra jednou z hviezd bratislavskej exhibície Tennis Classic.

Portál Tennis World pripomenul, že nedávno sa objavili šumy o rozchode Šarapovovej so spomenutým Dimitrovom. Dodal, že dvojica si napríklad navzájom odhlásila sledovanie kont na Twitteri.

Dvadsaťsedemročná terajšia šestka renkingu WTA Šarapovová triumfovala na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických už v sezóne 2006, teraz na prípravných zámorských podujatiach nepredvádzala práve presvedčivé výkony: "Zdá sa mi, že ak všetky drobné aspekty mojej hry majú do seba zapadnúť, potom toto je správny okamih. Z prípravy mám dobrý pocit."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok