Martin Rančík pokračuje v Interi, dohodol sa na dva roky

TASR
22.8.2014 08:59

Slovenský basketbalista Martin Rančík bude pokračovať v drese BK Inter Bratislava. S vedením žlto-čiernych sa dohodol na dvojročnej spolupráci.

Martin Rančík pokračuje v Interi, dohodol sa na dva roky
SITA

Tridsaťšesťročný starší z bratskej dvojice Rančíkovcov pôsobí v Interi od roku 2012 a v dvoch uplynulých ročníkoch s ním vybojoval majstrovské tituly. Patrí medzi ústredné postavy bratislavského klubu a medzi najlepších hráčov najvyššej slovenskej súťaže.

V minulosti pôsobil v Bologni, Miláne, madridskom klube Estudiantes, Bilbau, Vitorii, Alicante, či českom Nymburku. Zahral si v prestížnej Eurolige.

"Martin aj v poslednom play-off dokázal, že v momente, keď je fyzicky v poriadku, je dominantným hráčom. Samozrejme, sme radi, že bude pokračovať v drese Interu," povedal pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér Michal Ondruš.

Skúsený krídelník je už ôsmym hráčom z minulosezónnej zostavy, ktorý bude pokračovať v žlto-čiernych farbách aj v nasledujúcom ročníku. Okrem neho zostávajú Martin Bílik, Stanislav Baldovský, Jaroslav Musil, Nenad Miloševič, Andrej Kuffa, Ondřej Starosta i Marek Otčenáš. Novými tvárami v kádri trénera Františka Róna sú Jordan Dykstra, Petar Babič, Peter Šimek a Viliam Kosa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok