Sieť chce získať na svoje financovanie úver od banky

SITA
19.8.2014 12:03

Strana Sieť chce získať pre kampaň na komunálne voľby a financovanie chodu strany úver od niektorej slovenskej banky. Sieť preto rokuje s viacerými bankami o poskytnutí úveru pre komunálne voľby.

Sieť chce získať na svoje financovanie úver od banky
SITA

Poslanec NR SR Miroslav Beblavý, ktorý patrí medzi zakladateľov Siete, na dnešnej tlačovej besede v Bratislave nevedel povedať, o ktoré banky ide. Očakáva, že dnes na rokovaní vedenia strany by mala zaznieť aj informácia o jej financovaní.

Sieť rokuje o spolupráci v komunálnych voľbách so stranou Most-Híd. „Rokujeme o spolupráci v komunálnych voľbách nielen v Bratislave,“ povedala podpredsedníčka Most-Híd Lucia Žitňanská s tým, že informovať o výsledku rokovaní budú po dosiahnutí dohody.

Sieť a Most-Híd rokujú o koalícii na poslancov do bratislavského mestského zastupiteľstva aj s SDKÚ-DS. Ak sa dohodnú, v Bratislave budú dve pravicové koalície. Druhou by mala byť koalícia strán KDH, OĽaNO, SaS, NOVA, ku ktorej sa pridajú aj menšie politické strany OKS, KDS a zrejme aj Strana maďarskej komunity. Ku koalícii sa možno pridá aj Zmena zdola Jána Budaja. Táto koalícia nebude však mať spoločného kandidáta na primátora. Je však dohoda, že strany tejto koalície buď podporia Milana Kňažka alebo nevyjadria podporu žiadnemu kandidátovi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok