Gantnerová odstúpila z postu prezidentky Slovenskej lyžiarskej asociácie

SITA TA3
13.8.2014 16:28

Janka Gantnerová v stredu odstúpila z postu prezidentky Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). Bývalá skvelá zjazdárka a dlhoročná funkcionárka sa tak rozhodla na základe hlasovania členov predsedníctva SLA na pondelkovom zasadnutí, ktoré jej vyslovilo nedôveru. Gantnerová bola šéfkou SLA od mája 2009.

Gantnerová odstúpila z postu prezidentky Slovenskej lyžiarskej asociácie
SITA

"Predsedníctvo nemá právo alebo silu odvolať prezidenta SLA, ale keďže panuje taký názor vo vnútri hnutia, tak na základe toho som prehodnotila výsledky tohto rokovania a dnes som odstúpila z funkcie prezidentky SLA. Oficiálne som toto svoje rozhodnutie oznámila na sekretariáte SLA, elektronicky som to doručila členom predsedníctva a pevne verím, že to schvália. Požiadala som o schválenie obratom. Je to už len formalita," uviedla Janka Gantnerová pre agentúru SITA.

"Zvážila som argumenty niektorých členov predsedníctva a zistila som, že sú to argumenty, ktoré sa nezhodujú s mojou osobou a nie výkonom funkcie. Tým pádom som pochopila, že je tu nátlak, aby som odstúpila z pozície prezidentky. Samozrejme, naďalej zostávam členkou Slovenskej lyžiarskej asociácie a nikdy sa nebudem hanbiť za to, že som lyžiarka," dodala Gantnerová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok