Slovan v príprave prehral doma s Chabarovskom

SITA TA3
8.8.2014 20:31

Hráči Slovana Bratislava prehrali v piatkovom prípravnom zápase na vlastnom ľade s ďalším účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Amurom Chabarovsk tesne 1:2. Stretnutie sledovalo 7339 divákov.

"Belasí" od 16. min viedli vďaka vydarenej akcii slovinského dua Rok Tičar, Žiga Jeglič, ale hostia v druhej tretine vyrovnali a na začiatku tretieho dejstva Michail Fisenko svojím druhým gólom zavŕšil priebežný obrat. Power-play Slovana nepriniesla vyrovnanie.

Sprievodnou kuriozitou duelu bolo rozbitie plexiskla pri zákroku Dmitrija Lugina na Martina Štajnocha ku koncu úvodnej časti (zostávalo 3:09 min), tá sa napokon dohrávala ako "predjedlo" prostrednej tretiny. Premiéru v bránke Slovana mal Johan Backlund. Na súpiske Amura boli aj slovenskí útočníci Rastislav Špirko, Marcel Haščák a Michel Miklík.

Zverenci Rostislava Čadu sa v príprave na nový ročník KHL najbližšie predstavia vo štvrtok 14. augusta o 20.00 h proti tímu Viťaz Podoľsk v rámci kempu vo Švajčiarsku. Ostrý vstup do sezóny absolvujú vo štvrtok 4. septembra o 19.00 h v Bratislave proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb. 

Slovan Bratislava - Amur Chabarovsk 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Góly: 16. Jeglič (Tičar, V. Mihálik) - 22. Fisenko (A. Loginov), 42. Fisenko (Lugin) 

Zostava Slovana:
Slovan Bratislava: Backlund - Štajnoch, Sersen, Foster, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák, Luža - Bartovič, Bližňák, Vondrka - Murley, V. Nedorost, L. Nagy - Netík, Tičar, Jeglič - P. White, Surový, Ölvecký - L. Hudáček, M. Bakoš

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok