Premávku MHD v Bratislave po búrke už obnovili

TA3 TASR
3.8.2014 15:33

Počas silnej búrky, ktorá zasiahla Bratislavu, zasahovalo takmer 80 hasičov. Dovedna sa na zásahoch podieľalo 51 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave a 14 kusov techniky.

Situácia v Mestskej hromadnej doprave (MHD) v Bratislave sa po dnešnej búrke stabilizovala po 17.00 hodine, kedy sa premávku podarilo opätovne obnoviť v plnom rozsahu.

"To znamená, že všetky električky, autobusy a trolejbusy už jazdia podľa platných cestovných poriadkov," uviedla pre TASR hovorkyňa Dopravného podniku Bratislavy (DPB) Adriana Volfová.

Počas dnešnej silnej búrky, ktorá dnes zasiahla Bratislavu, zasahovalo takmer 80 hasičov. Dovedna sa na zásahoch podieľalo 51 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave a 14 kusov techniky. Okrem toho bolo nasadených ďalších 28 príslušníkov dobrovoľných hasičských zborov a sedem kusov techniky. Novinárov o tom informoval nadporučík Pavol Ihnát z Krajského riaditeľstva HaZZ. Hasiči zasahovali dnes najmä pri odčerpávaní dažďovej vody z podchodov, podjazdov a pivníc rodinných domov a bytov. Následky búrky podľa slov Ihnáta museli odstraňovať vo všetkých bratislavských častiach - od Rače až po Dúbravku. Operačné stredisko aj po búrke neustále vysiela do postihnutých častí ďalšie jednotky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok