Podbrezová stále čaká na prvé body

SITA
27.7.2014 22:45

Futbalisti AS Trenčín potvrdili v nedeľňajšom zápase 3. kola Fortuna ligy 2014/2015 rolu favorita a nováčika z Podbrezovej zdolali zásluhou gólov Harisa Hajradinoviča a Tomáša Maleca 2:0 (1:0)

Podbrezová stále čaká na prvé body
TASR

Úvodná šanca patrila hosťom, keď sa Podio ocitol po prihrávke Vaščáka v pokutovom území, ale zakončil nepresne. Po tomto okamihu prebrali iniciatívu domáci a začali potvrdzovať hernú kvalitu. V 26. min ešte nepremenil veľkú šancu Moses. O minútu neskôr však napravil svoje zaváhanie, keď prihral Hajradinovičovi a ten presnou strelou k žrdi prekonal brankára hostí - 1:0. V druhom polčase pridal poistku najlepší strelec najvyššej slovenskej súťaže z minulého ročníka Tomáš Malec.

Zverenci Martina Ševelu zatiaľ napĺňajú predsezónne majstrovské ambície, keď získali v úvodných dvoch stretnutiach šesť bodov a sú len o bod druhí za Žilinčanmi. "Šošoni" však odohrali plný počet troch súbojov.Podbrezová, pre ktorú ide o premiérovú sezónu v najvyššej slovenskej súťaži, prehrala zatiaľ vo všetkých troch dueloch sezóny a na svoj prvý historický bod si musí ešte počkať.

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 3. kolo - nedeľa:

AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová 2:0 (1:0)

Góly: 27. Hajradinovič, 57. T. Malec ŽK: 14. Nosko, 66. Gerec (obaja Podbrezová), rozhodovali: Vlk - Chládek, Jankovič

Zostavy:

Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Kleščík, Madu (80. Opatovský) - Hajradinovič, Holúbek, Lobotka - Moses Simon, F. Kubík (66. Mondek) - Jairo (39. T. Malec)

Podbrezová: Maťašovský - Snitka, Kupčík, Minčič, Nosko - Kochan, Hovančík (32. Greško) - J. Pančík, Podio, M. Pančík (57. Gerec) - Vaščák (81. Kozička)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok