Ghančania vyhodili hviezdy Muntariho a Boatenga z tímu

SITA
26.6.2014 14:22

Atmosféra v ghanskej futbalovej reprezentácii nie je ideálna, vedenie tímu pred štvrtkovým zápasom G-skupiny majstrovstiev sveta s Portugalskom vylúčilo z mužstva Sulleya Muntariho z AC Miláno a hráča Schalke 04 Kevina Princea Boatenga.

Ghančania vyhodili hviezdy Muntariho a Boatenga z tímu
SITA

Obaja vraj doplatili na spory s členmi realizačného tímu.

Muntariho poslali domov z majstrovstiev sveta pre udretie do tváre člena výkonného výboru ghanskej asociácie a majiteľa klubu FC Medeama Mosesa Armaha počas schôdzky hráčov s funkcionármi. "Sulley dostal záchvat zúrivosti po komentári Armaha k problematike odmien. Prekvapujúco sa naňho vrhol a udrel ho do tváre," povedal zdroj pre web rozhlasovej stanice Peace FM. O odchod z tábora ghanskej reprezentácie požiadali aj Armaha. "Ghanská futbalová asociácia suspendovala Sulleya Aliho Muntariho na neurčito s okamžitou platnosťou a odobrali sme mu akreditáciu. Rozhodnutie sme prijali po nevyprovokovanom fyzickom útoku na člena exekutívy a realizačného tímu," píše sa v stanovisku asociácie.

Boateng počas tréningu údajne slovne inzultoval trénera Kwesiho Appiaha, ktorému adresoval viaceré vulgarizmy. "Áno, odchádzam od tímu. Nie som už viac súčasťou tejto reprezentácie," uviedol Boateng pre Sportbild, ktorému rovnako odobrali akreditáciu. Informácie zverejnili weby Eurosportu a Metra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok