Ronaldo je podľa spoluhráčov pripravený na zápas s USA

TASR
20.6.2014 09:52

Všetko nasvedčuje tomu, že portugalský futbalista Cristiano Ronaldo bude do kľúčového zápasu G-skupiny na MS v Brazílii proti USA zdravotne fit. Podľa viacerých portugalských spoluhráčov totiž už trénoval naplno s mužstvom. Informovali agentúry AP a Reuters.

Ronaldo je podľa spoluhráčov pripravený na zápas s USA
SITA

Ešte v stredu televízne kamery zachytili kanoniera Realu Madrid ako si počas dopoludňajšieho tréningu ľadom chladí problematické ľavé koleno. Okamžite to vzbudilo pochybnosti o jeho zdravotnom stave.

Portugalský náhradný brankár Beto však povedal, že do stretnutia v amazonskom Manause by mal byť pripravený. "Cristiano je na 100% zdravotne v poriadku a pripravený hrať. On miluje futbal, ale jeho telo mu dáva jasný signál, kedy môže hrať a kedy nie. Ak však nastúpi, znamená to, že je úplne fit. Takže si nemyslím, že s tým bude nejaký problém," povedal.

Portugalci sa v zápase s USA pokúsia odčiniť debakel z úvodného vystúpenia na šampionáte, keď prehrali s Nemecko 0:4. A Ronaldo by pri tom nemal chýbať. "Nie som lekár, ale podľa toho, čo som videl, tak Cristiano Ronaldo je v poriadku," uviedol portugalský reprezentant Miguel Veloso. "Trénoval s nami, skákal aj strieľal. Nemám k tomu viac, čo povedať."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok