Ragbista urobil rohy Cameronovi i Jamesovi Bondovi

SITA
19.9.2013 14:48

Britský ragbista Manu Tuilagi to so svojím povestným zmyslom pre humor výrazne prehnal. Na spoločnej fotke britského ragbyového tímu s premiérom Veľkej Británie Davidom Cameronom urobil predsedovi vlády "rožky".

Ragbista urobil rohy Cameronovi i Jamesovi Bondovi
ČTK

Napohľad nevinný žart vyvolal nevôľu verejnosti. Tuilagi sa síce neskôr ospravedlnil, ale kauza už bola na svete. Informoval o tom server idnes.cz.

"Zachoval sa ako totálny imbecil. Už by mu konečne mal niekto povedať, aby sa nesprával ako dvojročný," uviedol k téme bývalý reprezentant Brian Moore pre Daily Telegraph. Premiér Cameron bol zhovievavejší.

"Chápem, že to mal byť vtip. Ospravedlnenie nie je potrebné," uviedol s potrebným nadhľadom na Twitteri.

Tuilagi má 22 rokov a pred sebou údajne hviezdnu kariéru v ragby. Okrem hry so šišatou loptou v spoločnom výbere Anglicka, Íska, Škótska a Walesu je rovnako dobre známy svojimi prehreškami voči bontónu. „Králičie uši“ vyrobil v minulosti aj známemu predstaviteľovi filmového Jamesa Bonda Danielovi Craigovi, na MS 2011 skákal do mora priamo z lode a istý čas nosil chrániť zubov s nepovolenou reklamou. To všetko stálo jeho peňaženku stovky libier pokút. "Je to mladý chlapec, ale to ho neospravedlňuje. Má zodpovednosť ale on to tak zatiaľ necíti," pripomenul jeho tréner v Leicesteri Richard Cockerill.

Tuilagi je rodák z oceánskeho ostrova Samoa a o sebe hovorí, že školu nikdy príliš nemusel. Od jedenástich rokov žije jeho rodina vo Veľkej Británii a on sa začal výrazne zlepšovať v ragby. Šport večne špinavých a udýchaných džentlmenov sa stal náplňou jeho života. "Celé vyučovanie v škole som len čakal na to, kedy si budem môcť zahrať. Keby som nehral ragby, vôbec neviem, čo by som v živote robil,“ komentoval Tuilagi pre austrálske médiá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok