Trapattoni pošle proti Slovákom Givena aj Keana

TA3, TASR
14.9.2011 13:42

Tréner írskej futbalovej reprezentácie Giovanni Trapattoni prezradil na štvrtkovej tlačovej konferencii základnú zostavu, ktorú pošle v piatok na trávnik v kvalifikačnom zápase EURO 2012 proti Slovensku.

Trapattoni pošle proti Slovákom Givena aj Keana

Figuruje v nej aj brankár Shay Given, ktorého trápil boľaví chrbát, resp. kapitán Robbie Keane z Los Angeles Galaxy.

Given úspešne prešiel lekárskymi testami a bude tak môcť napokon predsa len hrať. Do útoku sa ku Keanovi postaví Shane Long. Po krajoch stredovej rady dostanú dôveru Aiden McGeady a Damien Duff, v strede poľa by mali nastúpiť Keith Andrew a Glenn Whelan. Talianskemu odborníkovi však bude chýbať zranený obranca Kevin Kilbane, ktorý tak preruší sériu 66 odohratých zápasov v najcennejšom drese po sebe. Kilbane sa vrátil do jeho Derby County podstúpiť liečbu, na jeho miesto sa tak dostal obranca Ipswichu Town Damien Delaney.

Trapattoni povolal do mužstva, ktoré v utorok čaká ďalšia dôležitá kvalifikačná konfrontácia v Rusku aj stredopoliara Wiganu Jamesa McCarthyho, ktorý príde hneď potom, ako odohrá zápas írskej 21-ky s Maďarskom.

zostava Írska proti Slovensku:
Shay Given - John O’Shea, Richard Dunne, Seán St. Ledger, Stephen Ward - Damien Duff, Keith Andrews, Glenn Whelan, Aiden McGeady - Robbie Keane, Shane Long

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok