Slováci spustili novú sociálnu sieť

SITA
4.3.2013 10:18

Nová sociálna sieť Post 2 Heart je prispôsobená predovšetkým pre rodiny s deťmi a všetko, čo je ich srdcu blízke. Na rozdiel od ostatných sociálnych sietí na nej môžu bez obáv komunikovať všetci, bez ohľadu na svoj vek.

Slováci spustili novú sociálnu sieť
post2heart.com

V novej sociálnej sieti Post 2 Heart sa ocitnete v jednom z dvoch virtuálnych svetov - Zem alebo Nebo. V pozemskom svete môžete komunikovať s rodinou, priateľmi, alebo aj s úplne cudzími ľuďmi a to cez tematické chatové „Brány“ ako napríklad Móda, Šport, Zdravie, Výživa,

Do svojho nadpozemského virtuálneho „Neba“ si môžete priradiť zosnulých blízkych, ale aj domácich miláčikov či neživé „srdcovky“ ako svoje prvé auto a podobne. Následne im môžete zapáliť virtuálnu sviečku, poslať im do Neba správu, ktorú neuvidí nik iný, alebo si len občas zaspomínať prezeraním fotografií.

Ďalším unikátnym prvkom sú „Virtuálne profily“, ktoré si môžete vytvoriť sami napríklad pre svoje Symboly - známe osobnosti, domácich miláčikov, obľúbené veci a podobne. Nechýba pochopiteľne ani možnosť združovania ľudí a ich virtuálnych profilov do záujmových skupín a fanklubov.

Používatelia siete Post 2 Heart majú dokonca k dispozícii verejnú Poradňu, kde sa môžu s ostatnými ľuďmi porozprávať o svojich starostiach a problémoch, pričom na nich bude reagovať aj psychoterapeut.

Potrebuje svet ďalšiu sociálnu sieť? Michal Filc, manažér a investor ambiciózneho slovenského start-upu je presvedčený, že áno. „Chceme, aby sa Post 2 Heart stala miestom, kde sa neboja ísť rodičia s deťmi, ani ich tam pustiť samé“, dodal.

Tvorcovia sociálnej siete už teraz pripravujú ďalšie funkcie. Najbližšou bude „Rodokmeň“, prostredníctvom ktorého si budete môcť vytvoriť vlastný rodinný rodokmeň.

S projektom majú ambiciózne plány a preto pripravili aj rôzne jazykové mutácie ako napríklad angličtina, nemčina, španielčina či maďarčina. Ďalšie jazyky budú postupne pribúdať. Za sociálnou sieťou stojí firma Post 2 Heaven s.r.o., ktorú špeciálne pre tento projekt založili štyria partneri: Robert Mlčúch, Rastislav Nemčovský, Selim Hikmet a Michal Filc.

Po technologickej stránke ju navrhol, zrealizoval a spravuje Martin Ille z renomovanej bratislavskej spoločnosti Brown s.r.o. Partnerom pre správu a pripojenie serverov je pán Juraj Grexa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok