Hamšíka opäť v Neapole okradli, znovu mu vzali hodinky

SITA
17.2.2013 22:20

V čase, keď dvadsaťpäťročný stredopoliar opúšťal okolie štadióna, zastavili dve osoby jeho auto, rozbili okno a mávajúc mu pred tvárou zbraňou ho pripravili o hodinky.

Hamšíka opäť v Neapole okradli, znovu mu vzali hodinky
TASR

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho SSC Neapol MarekHamšík sa v nedeľu stal obeťou lúpežného prepadnutia. Po stretnutí tamojšej najvyššej súťaže medzi domácim Neapolom a Sampdoriou Janov (0:0), v čase, keď dvadsaťpäťročný stredopoliar opúšťal okolie štadióna, zastavili dve osoby jeho auto, rozbili okno a mávajúc mu pred tvárou zbraňou ho pripravili o hodinky a iné cennosti. Informáciu zverejnil taliansky denník La Gazzetta dello Sport.

Bývalý kapitán A-mužstva SR Hamšík už v minulosti zažil v Neapole takýto incident, v decembri roku 2008 ho zastavili dvaja maskovaní muži na skútroch, rozbili mu okno na aute a pod hrozbou použitia zbrane mu vzali hodinky značky Rolex, viaceré osobné veci vrátane kľúčov od domu a tiež peňažnú hotovosť. Po pár dňoch mu ich vrátili fanúšikovia "partenopei", keď ich získali od zlodejov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok