Lacko spochybnil, že pravým dôvodom Kližanovej absencie je zranenie

TASR
2.2.2013 12:13

Slovenský tenista Lukáš Lacko spochybnil, že pravým dôvodom neúčasti Martina Kližana v daviscupovom zápase proti Ukrajine je zranenie. Najlepší slovenský singlista necestoval do Kremenčuku pre problémy s rukou, lekári mu diagnostikovali zápal šľachy.

Lacko spochybnil, že pravým dôvodom Kližanovej absencie je zranenie
ČTK

"Akceptujem Kližanovo rozhodnutie nenastúpiť v Davisovom pohári v zápase s Ukrajinou. Prečo však uvádzať klamstvá? Bojí sa médií a má strach o svoju reputáciu? Skrývať pravé dôvody absencie za zranenie nie je dobré. Som sklamaný. S Martinom sme dobrí kamaráti, ale klamstvo je pre mňa neprípustné. Treba hovoriť pravdu. Na začiatku roka sme si na tímovom mítingu povedali, že v tomto roku sa pokúsime postúpiť do baráže o svetovú skupinu Davisovho pohára. Martin bol z toho veľmi nadšený a zaangažovaný, teraz však vycúval. Mám echo, že sa neodhlásil z turnaja v Záhrebe...Treba k tomu povedať niečo viac? Vyzerá to byť krištáľovo čisté," uviedol Lacko prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

Lacko v piatok vybojoval v Kremenčuku pre Slovensko vyrovnávajúci bod, keď v druhom singli zdolal ukrajinskú dvojku Sergija Stachovského 6:2, 5:7, 7:6 (5) a 6:4. V nedeľňajšej úvodnej dvojhre nastúpi v súboji tímových jednotiek proti svetovej dvadsiatke Alexandrovi Dolgopolovovi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok