PR správa

Želáte si štedré Vianoce?

13.12.2022 14:32

Vianoce sú čochvíľa tu a vy tento najkrajší čas v roku môžete stráviť v Eurovea, kde zažijete nielen príjemný čas adventu spolu so svojimi najbližšími, ale aj výhodne nakúpite. Eurovea si pre vás pripravila niekoľko prekvapení, ktoré môžete využiť až do Silvestra.

Želáte si štedré Vianoce?
Eurovea

VIANOČNÉ BONUSY

Na Vianoce chceme urobiť radosť nielen svojej rodine, príbuzným, ale aj blízkym priateľom, ktorí pri nás stoja počas celého roka. Určite už rozmýšľate nad tým, akým darčekom ich obdarovať. Tohtoročné vianočné nákupy v Eurovea prinášajú nielen fantastické akcie na najnovšie kolekcie, atraktívne produkty, zaujímavé služby, či lahodné pochúťky, ale aj niekoľko výhod. Neradi balíte darčeky sami a želáte si, aby sme vám s balením pomohli? 

Stačí, ak u nás v jeden deň nakúpite darčeky v hodnote nad 40 € a pokladničné bloky prinesiete na náš Infopult, kde získate kupón na balenie jedného darčeka úplne zadarmo. Ten môžete využiť v kiosku NAVETTA, ktorý nájdete na zníženom prízemí oproti vstupu do predajne New Yorker. Platená služba balenia darčekov je k dispozícii všetkým zákazníkom do 27. decembra. Nakúpili ste a želáte si odviezť domov aj s darčekmi?

 Ak nakúpite v jeden deň nad 80 € a pokladničné bloky prinesiete na náš Infopult, darujeme vám kupón v hodnote 8 € na HOPIN taxi. Na uplatnenie zľavy je potrebné, aby ste si stiahli aplikáciu HOPIN a v sekcii „Promo kódy“ zadali číselný kód, ktorý nájdete na kupóne. Následne sa vám pripočíta kredit v hodnote 8 €, ktorý môžete využiť na cestu domov. Pozor! Výhodné vianočné bonusy môžete použiť nielen do Vianoc, ale až do konca decembra.

Eurovea Eurovea

VIANOČNÉ NOVINKY A TYPY NA DARČEKY 

Počas najkrajších sviatkov roka si aj vy určite chcete doma vyčarovať dokonalú vianočnú atmosféru. Navštívte predajne na zníženom prízemí Krásne Vianoce, kde vám až v dvoch prevádzkach ponúknu nádherne dekorácie, ozdoby či vianočné stromčeky, jednoducho všetko, čo počas vianočných príprav potrebujete. Prípadne zájdite do predajne Home&You na prvom poschodí, ktorá vás prekvapí rôznorodým sortimentom bytových dekorácií do všetkých miestností vášho domova. A nezabudnite rozvoňať svoj domov podmanivou vôňou, ktorá doplní celkový efekt vianočnej atmosféry. Elegantné a exkluzívne sviečky z kiosku Luminia na zníženom prízemí môžu byť tiež skvelým vianočným darčekom. 

Okrem obchodov s vianočným sortimentom na vás v Eurovea čakajú aj iné prevádzky, kde nájdete všetko, čo si vaši blízki môžu na Vianoce želať. Potešte ich parfumom alebo ručne vyrábanými veselými produktmi, ktoré sú mimoriadne prospešné pre telo a celkovú pohodu. Nájdete ich v našom novom pop-up store WeAreBubbles na prízemí. Prípadne nazrite do nových prevádzok, ktoré vás inšpirujú svojim sortimentom. Tento rok pribudlo do portfólia nákupného centra luxusné klenotníctvo HALADA, ktoré je známe svojou viac ako 40 ročnou tradíciou, najväčší predajca obuvi v strednej Európe CCC na ploche 1 300 m2, talianska značka Terranova s dámskou, pánskou a detskou módou na dvoch poschodiach a značka Wellensteyn, symbol prestížnych búnd, ktoré sa celosvetovo preslávili svojou kvalitou. Segment služieb dotvára inovatívny zážitkový koncept exkluzívneho salónu DNA beauty & brunch, ktorý ponúka aj vianočné darčekové poukážky.

Eurovea Eurovea

VIANOČNÁ VÝZDOBA

 Nakupovanie v tomto najobľúbenejšom období roka návštevníkom u nás už tradične spríjemňuje pompézna vianočná výzdoba v krásnej zlato bielej farbe, ktorú nájdete v interiéri a exteriéri nákupného centra. Zábradlia zdobí až 1,2 kilometra girlánd a zo stropu visia trblietavé vianočné vločky. Nechýba ani vianočný stromček s oslnivou výškou až 9 metrov a ligotajúce sa svetielka. Atmosféru týchto čarovných chvíľ dopĺňa nadrozmerný svetelný sob a Ihličnaté stromčeky na námestí. Obľúbenú promenádu zasa lemuje niekoľko ligotavých stromov.

VIANOČNÉ TRHY 

Ak pri nakupovaní dostanete chuť na pohárik punču či horúceho čaju, nemusíte chodiť ďaleko. Priamo na námestí v Eurovea nájdete do 23. 12. čarovné vianočné trhy. Otvorené sú každý deň od 10.00 do 22.00 hod. Okrem tradičných nápojov ako je napríklad varené víno alebo medovina si pochutnáte aj na klobáske, cigánskej, domácich lokšiach, langošoch či iných lahôdkach. Detičky sa zasa potešia detskému kolotoču, ktorý ich aj tento rok čaká na námestí od 11:00 do 22:00 hod.

Eurovea Eurovea
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok