Prostredník krvavým očiam SaS a miliardy pre Slovensko. Matovič reagoval na hlasovanie v pléne

ta3
4.10.2022 12:25

Minister financií Igor Matovič odletel v utorok ráno do Luxemburgu na rokovanie Ecofinu, kde bola hlavným bodom energetická kríza. Poslanci národnej rady hlasovali v utorok o jeho zotrvaní na poste šéfa rezortu. Návrh SaS na jeho odvolanie neprešiel o tri hlasy, Matovič zostáva ministrom. Na výsledok hlasovania reagoval na sociálnej sieti.

Osud vlády drží v rukách Matovič. Prezidentka je pripravená prijať demisie ministrov za SaS
TASR/Dano Veselský

"V momente odvolávania na Slovensku získať na rokovaní všetkých ministrov financií v Luxemburgu pre Slovensko miliardy eur z nevyčerpaných eurofondov na pomoc ľuďom a riešenie energetickej krízy, je celkom slušný prostredník krvavým očiam pomstychtivej SaS," napísal na začiatku príspevku Matovič.

Matovič kritizoval svojho niekdajšieho koaličného partnera. Richard Sulík urobí podľa jeho slov všetko preto, aby sa dostal späť do vlády. "Spiknúť sa s mafiou zo Smeru, HlasoSmeru a fašistom Mazurekom, je zase meganázorným ukazovákom, že Richard Sulík je schopný spiknúť sa po voľbách aj s diablom, či povaliť aj štvrtú protikorupčnú vládu, ak by, božechráň, bol jej súčasťou," uviedol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok