Dopravný podnik informoval, že linky MHD opäť zastavujú na zastávke Zochova

ta3 TASR
3.10.2022 10:10

Linky mestskej hromadnej dopravy jazdiace z centra Bratislavy smerom do Petržalky opäť zastavujú na zastávke Zochova, kde sa v nedeľu neskoro večer stala tragická nehoda. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava.

Dopravný podnik informoval, že linky MHD opäť zastavujú na zastávke Zochova
TASR/Martin Baumann

Zastávka Zochova na Staromestskej ulici v smere do Petržalky bola pre dokumentáciu nehody dočasne uzatvorená. K tej došlo po tom, ako auto s opitým vodičom narazilo do ľudí stojacich na zastávke. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a päť zranených.

DPB zároveň vyjadril úprimnú sústrasť rodinám, priateľom a blízkym, prevažne mladých ľudí, ktorí sa stali obeťami nedeľnej tragickej nehody na Staromestskej ulici v Bratislave. Zraneným poprial skoré uzdravenie.

"Zdrvujúca udalosť, ktorá rozsahom a okolnosťami nemá v moderných dejinách Slovenska obdobu, poukazuje na to, ako neuvážené konanie jednotlivca môže zmeniť osudy nevinných ľudí. Alkohol za volantom jednoducho nemôžeme tolerovať," vyhlásil dopravca.

Zároveň požiadal verejnosť, ktorá bola svedkom nehody a má informácie, ktoré môžu napomôcť pri vyšetrovaní, aby kontaktovala políciu.

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu o 22.24 h auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala štyroch mŕtvych a viacerých zranených, dvaja z nich bojujú v nemocnici o život.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok