Hrôza a zdesenie, nesmierna tragédia. Čaputová, Kollár a Heger reagovali na tragickú nehodu

ta3 TASR
3.10.2022 08:46

V nedeľu večer v dôsledku nehody zbytočne vyhaslo päť životov, medzi nimi aj mladí ľudia. Na sociálnej sieti na tragickú udalosť v centre Bratislavy reagovali aj traja najvyšší ústavní činitelia - prezidentka Zuzana Čaputová, predseda parlamentu Boris Kollár aj predseda vlády Eduard Heger.

Hrôza a zdesenie, nesmierna tragédia. Čaputová, Kollár a Heger reagovali na tragickú nehodu
TASR/Pavol Zachar

Úprimnú sústrasť rodinám, blízkym a priateľom obetí tragickej autonehody vyjadrila prezidentka Zuzana Čaputová. Na sociálnej sieti zároveň všetkým zraneným zaželala skoré uzdravenie.

Prezidentka svojím statusom apeluje na zodpovednosť za volantom. "Alkohol pri jazde autom nemá miesto. Pri sadaní za volant sa vždy, prosím, rozhodujme a správajme zodpovedne, aby sme svojím konaním nezapríčinili nešťastie a smútok iným ľuďom," napísala.

Zničil veľa osudov rodín

Predseda národnej rady Boris Kollár vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým a rodinám obetí. Zraneným zaželal skoré uzdravenie. "S hrôzou a zdesením som prijal túto správu. Opitý vodič vrazil do zastávky plnej ľudí. Musíme mať nulovú toleranciu k alkoholu za volantom," vyhlásil na sociálnej sieti. 

Šéf parlamentu vyjadril presvedčenie, že vodič nevyviazne len s podmienkou. "Zničil jednou nezodpovednosťou veľa osudov rodín," skonštatoval.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 2 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok