Kollár po kolapse poslanca: Najskôr to vyzeralo veľmi zle. Je pri vedomí

ta3
29.9.2022 17:27

Predseda národnej rady Boris Kollár po prerušení schôdze národnej rady potvrdil, že hlasovanie o odvolaní Igora Matoviča bude až v utorok budúci týždeň. Ako ďalej oznámil, na novom termíne sa dohodli na poslaneckom grémiu. Opozícii sa poďakoval za prejavenú empatiu.

Kollár po kolapse poslanca: Najskôr to vyzeralo veľmi zle. Je pri vedomí
ta3/Patrik Jager

Hlasovať o odvolaní ministra financií Igora Matoviča sa bude v utorok 4. septembra budúci týždeň. Ako Kollár na krátkom brífingu uviedol, po kolapse poslanca Jána Kerekrétiho zvolali poslanecké grémium. "Museli sme volať záchranku. Najskôr to vyzeralo veľmi zle. Je pri vedomí. Ako to dopadne, ešte nevieme. Bola to veľmi vypätá, emočná situácia. Atmosféra bola veľmi ťaživá," povedal. 

"Po zvolaní grémia sme sa zhodli naprieč celým politickým spektrom, že na dnes prerušíme schôdzu a začneme rokovať zajtra o 9.00 s tým, že prvé hlasovanie bude až v utorok o 11.00," informoval Kollár. Ozrejmil, že v piatok bude parlament rokovať, ale hlasovať o odvolaní ministra Matoviča a ostatných prerokovaných zákonoch sa bude hlasovať až v utorok.

Vyjadrenie Borisa Kollára nájdete tu:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok