Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák. Tvrdí, že ju fyzicky napadla

ta3
24.9.2022 20:38

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS) podáva trestné oznámenie na poslankyňu Romanu Tabák (Sme rodina). Avizovala to v príspevku na sociálnej sieti, kde Tabák obvinila z toho, že ju fyzicky napadla. Incident sa mal stať v jednom z bratislavských podnikov.

Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák. Tvrdí, že ju fyzicky napadla
TASR/Martin Baumann

"Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák. Počas niekoľkých nechutných verbálnych útokoch sa mi ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale ona pokračovala.  Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká "inteligencia" reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú čo stvára, že sa ukľudní. Opak bol však pravdou. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať," uviedla Bittó Cigániková na Facebooku. 

Bittó Cigániková tvrdí, že Tabák ju ešte po incidente znovu napadla. "Jej výkon sa jej však zdal zrejme nedostatočný, tak sa po chvíli vrátila aby mi sediacej bez slova vrazila taký úder do hlavy, aký len tenistka vie dať pravačkou. A opäť odišla," napísala. Tvrdí, že skončila na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. 


Celé vyjadrenie si môžete prečítať aj tu:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok