Jaroslav Naď pomýšľa na odchod z politiky. Môže sa to stať kľudne aj zajtra, uviedol

TA3 Denník N
6.8.2022 22:01

Minister obrany Jaroslav Naď z OĽaNO uvažuje o odchode z politiky, je z nej znechutený. Povedal to v diskusii na festivale Atmosféra. Informoval o tom Denník N.

„Oznámil som Igorovi aj Edovi Hegerovi, že zvažujem čo ďalej. Nikdy nebudem človek, ktorý by nebol lojálny, ale keď sa rozhodnem odísť z politiky, tak úplne. To sa môže stať zajtra, človek toho už má plné zuby. Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej,“ povedal Naď pre Denník N.

„Pokiaľ vidím, že niektorí politickí lídri uprednostňujú stranícke alebo osobné priority pred prioritami tejto krajiny, tak sorry. Načo mám byť dvadsať hodín v robote, aby som riešil, či niekto odíde a neodíde a išiel prosiť Kuffu, či môžem pomôcť Ukrajine s ďalšou dodávkou zbraní, lebo tam zabíjajú ľudí?“ Naď tiež povedal, že ho ľudsky sklamal poslanec Juraj Krúpa, lebo mu ani nezatelefonoval, že odchádza z OĽaNO. Kritizoval aj návrh zákona Gyorgyho Gyimesiho o dúhových vlajkách. „Povedal som, že ak toto prejde, vyvesím dúhovú vlajku na ministerstve obrany,“ vyhlásil Naď. Pokiaľ ide o koaličnú krízu, „neformálne stretnutia prebiehajú neustále,“ povedal minister. „Chcem mať SaS-ku vo vláde.“ 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok