Slovan pred zápasom s Ferencvárosom: Začíname od nuly, kľúčová bude koncentrácia

TA3/Soňa Búranová
26.7.2022 19:42

Okrem Ferencvárosu Budapešť usporiadil pred zajtrajším zápasom o 20:30 tlačovú konferenciu aj ŠK Slovan Bratislavy. Zúčastnili sa jej tréner Vladimír Weiss st. a hráč klubu Myenty Abena, ktorý povedali viac o tom, aké majú hráči pocity a čo od zápasu očakávajú. Následne sa zúčastnili tréningu. ta3 bola pri tom.

Sústredia sa na výkon

"Na tento zápas sa pozeráme úplne od nuly, nehľadíme na to, čo bolo," uviedol Abena. "Bude to o tom, aby sme sa dobre pohybovali a plnili taktické pokyny trénera. Náš fokus je na náš vlastný výkon," dodal. 

Očakáva sa, že štadión bude čoskoro vypredaný. "Pre toto hráme futbal. Dúfame, že štadión bude zaplnený vždy a čo najviac," hovorí holandský futbalista so surinamskými koreňmi. Je jedden z hráčov, ktorý nastúpili v Budapešti aj proti Trenčínu. Cíti sa na 100 % fit a informoval, že všetci hráči sú na zápas pripravení. "Tlak je vždy, to je úplne normálne. Ale strach necítime, nie je to o strachu, ale o koncentrácii. Tá bude kľúčová," vysvetlil.

Záznam tlačovej konferencie ŠK Slovan Bratislava je dostupná na Facebooku ta3.

Pozorní v obrane, nebezpeční vpredu

Tréner Weiss starší avizoval, že tím, ktorý hral proti Ferencvárosu v Budapešti, bude na Tehelnom poli v Bratislave pripravený aj zajtra. "Vyhrali sme v Budapešti, čo je dobré. Neznámená to, že budeme len brániť náskok. Musíme byť pozorní v obrane a nebezpeční vpredu," oznámil taktiku hráčov tréner klubu.

"Verím, že ľudia nás budú hnať za postupom. Nemáme strach, no rešpektujeme ich kvality. Verím, že zajtra sa budeme z postupu radovať my," dodal Weiss st. s tým, že zápas bude ťažký pre oba kluby.

Informácie pre fanúšikov

Štadión sa otvára už o 18:30. Fanúšikovia by mali ideálne prísť na 18:00, teda čo najskôr, a čakajú ich trojstupňové kontroly. Vstup je odporúčaný od Kalinčiakovej ulice pri Trnavskej ceste. Na poriadok bude dohliadať množstvo policajtov.

Pozrite si videá z tréningu ŠK Slovan Bratislava:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok