Škriniar má podľa médií blízko k prestupu do Paríža St. Germain. Klub ponúka milióny eur

TA3 TASR
10.7.2022 16:20

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar je podľa talianskeho periodika Gazzetta dello Sport blízko k prestupu do Paríža St. Germain. Za 27-ročného stopéra milánskeho Interu má úradujúci francúzsky majster zaplatiť odstupné 65 miliónov eur. Transfer by mohli kluby uzavrieť už začiatkom budúceho týždňa.

Milan Škriniar 1140 px (SITA/Marko Erd)
SITA/Marko Erd

Funkcionári Interu a PSG údajne absolvovali v priebehu piatka rokovania, na ktorých sa priblížili k dohode ohľadom výšky odstupného. "Parížania majú pre Škriniara pripravený päťročný kontrakt. Jeho čistý príjem za sezónu by mal predstavovať 7,7 milióna eur," informovala Gazzetta dello Sport.

PSG v uplynulej sezóne získal majstrovský titul v Ligue 1, v Lige majstrov však skončil už v osemfinále po dvojzápase s neskorším víťazom Realom Madrid. Pre nesplnené ciele v klube skončil športový riaditeľ Leonardo. Jeho nástupcom sa stal Luis Campos a práve  päťdesiatsedemročný portugalský skautingový špecialista sa o príchod Škriniara údajne usiluje najviac.

Slovák pôsobí v Interi od roku 2017, zmluva mu vyprší budúce leto a teraz je tak pre milánsky klub ideálny čas získať za jeho prestup dostatočné odstupné. V súvislosti so Škriniarom skloňovali médiá aj záujem Chelsea Londýn a Tottenhamu Hotspur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok