Elon Musk sa stretol s pápežom Františkom. Prelomil niekoľkodňové mlčanie

TA3 TASR
2.7.2022 23:34

Americký miliardár Elon Musk v sobotu prelomil mlčanie na sociálnej sieti Twitter, ktorú plánuje kúpiť, a zverejnil svoju fotografiu s pápežom Františkom.

Elon Musk sa stretol s pápežom Františkom. Prelomil niekoľkodňové mlčanie
twitter.com/elonmusk

"Bolo mi cťou stretnúť sa včera s pontifikom," napísal Musk na Twitteri vedľa fotografie, na ktorej je on, jeho štyri deti a pápež narodený v Argentíne, informuje tlačová agentúra AFP. Lokalita ani detaily schôdze neboli špecifikované šéfom spoločností Tesla a SpaceX, zatiaľ čo Vatikán Muskovu súkromnú audienciu u hlavy katolíckej cirkvi nekomentoval.

Musk minulý týždeň uviedol, že jeho 44-miliardový krok na prevzatie Twitteru stále zdržiavajú "veľmi závažné" otázky týkajúce sa počtu falošných používateľov na sociálnej sieti. Tento aktuálne najbohatší muž sveta dodal, že existujú aj otázky týkajúce sa dlhu spoločnosti Twitter a toho, či budú akcionári hlasovať za príslušnú dohodu.

Pápež pred týždňom odmietol špekulácie o svojej rezignácii. František povedal, že odstúpenie z postu napriek viacerým zdravotným problémom nezvažuje. Pre Františkove problémy s kolenom sa vyrojili špekulácie o možnom odstúpení. Zrušenie cesty do Afriky plánovanej na začiatok júla tieto nepodložené domnienky len podporilo. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok