Počkáte si aj pár hodín. Na chorvátskych hraniciach sa tvoria dlhé kolóny

TA3 TASR
2.7.2022 15:22

Na niektorých slovinsko-chorvátskych hraničných priechodoch hustne doprava. Na hraničných priechodoch Dragonja a Sečovlje musia vodiči čakať viac ako dve hodiny na výjazde aj na vjazde do Slovinska. Informuje agentúra STA.

kolóna autá diaľnica nehoda 1140 px (SITA/AP)
SITA/AP

Dvojhodinové zdržanie hlásia motoristi smerujúci do Chorvátska aj na priechode Gruškovje, na priechodoch Dobovec a Starod sa čaká hodinu a pol. Podobne vyzerá dopravná situácia aj v smere do Slovinska na hraničných priechodoch Jelšane, Starod, Gruškovje a Sočerga.

Dlhé kolóny sú aj na tzv. Prímorskej diaľnici (A1) na križovatke Kozarje smerom na Brezovicu, ako aj na komunikácii Lesce-Bled na severe Slovinska.

V Chorvátsku hlásia problémy na diaľnici A1 (Záhreb - Split Ploče), kde po dopravnej nehody vznikla zhruba 11-kilometrová kolóna, informoval chorvátsky automotoklub HAK v sobotu o 13.24 h.

Doprava je zahustená na cestách smerom k pobrežiu, najmä na zmienenej diaľnici A1 (Záhreb - Split - Ploče), A2 (Záhreb - Macelj), A4 (Goričan - Záhreb), A6 (Rijeka - Záhreb), A7 (Rupa - Rijeka) a na obchvate Záhrebu. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok