FOTO: Hviezdna nehoda. Syn známeho herca si sadol za volant a nabúral, má len 10 rokov

ta3/hm
27.6.2022 14:32

Desaťročný syn herca Bena Afflecka Samuel Garner Affleck si v nedeľu sadol za volant žltého Lamborghini SUV a nabúral autom do iného vozidla. Chlapcovi sa v predajni luxusných áut omylom podarilo zaradiť spiatočku.

FOTO: Hviezdna nehoda. Syn známeho herca si sadol za volant a nabúral, má len 10 rokov
Profimedia

Herec Ben Affleck a jeho snúbenica speváčka Jennifer Lopezová boli v čase incidentu v požičovni luxusných áut 777 Exotics v Los Angeles. Lamborghini, do ktorého dovolili chlapcovi sadnúť, sa prenajíma za 1475 dolárov na deň. Samuelovi sa podarilo zaradiť spiatočku a vrazil do bieleho BMW. V tom čase sedela v aute aj speváčka.

Ako vidno zo zverejnených videí, po tom, ako dieťa vystúpilo z auta, nenasledoval žiaden "cirkus". Herec skontroloval poškodenie vozidla, chlapca objal okolo ramien a utešil ho. Na rozsah škôd sa bol pozrieť i Samuel, ktorého mamou je Affleckova exmanželka Jennifer Garnerová.

Zástupca spoločnosti Affleck pre médiá uviedol, že ku žiadnym škodám nedošlo. Podľa zamestnanca požičovne, sú autá v areáli zaparkované tesne vedľa seba. "Keď Samuel nastúpil do auta, trhlo ho dozadu a späť. Máme malý pozemok a autá sú blízko seba," povedal pre New York Post

Pri incidente sa nik nezranil, všetko bolo v poriadku, citovali ho médiá. Hviezdny pár a Samuel sa podľa jeho slov zdali byť šťastní a pokračovali v prezeraní áut. "Affleck miluje autá. Dúfam, že príde znova."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok