Sulík: Ak by Matovičovi záležalo na urovnaní vzťahov, prestal by útočiť

TA3 TASR
25.6.2022 19:45

Ak by ministrovi financií a šéfovi hnutia OĽANO Igorovi Matovičovi záležalo na urovnaní vzťahov, prestal by útočiť. V reakcii na Matovičovu výzvu o ukončení sporov medzi OĽANO a SaS to uviedol minister hospodárstva Richard Sulík. Strana deklarovala, že ďalší postup ešte oznámi.

SaS s daňovým bonusom nesúhlasí, no nebude ho vetovať
TASR - Ján Krošlák

„Ak by Igorovi Matovičovi záležalo na urovnaní vzťahov, tak by ocenil naše pondelkové rozhodnutie vrátiť sa na koaličnú radu a prestal by útočiť. Naopak, on po všetkých našich upozorneniach prelomil veto prezidentky s fašistami proti vôli dvoch koaličných partnerov a opakovane na nás útočil," uviedol predseda SaS Richard Sulík.

Matovič na sobotňajšej tlačovej konferencii vyzval strany SaS a OĽANO, aby v prospech spoločnosti ukončili vzájomné spory. Ocenila to aj predsedníčka strany Za Ľudí a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová.

"Máme veľkú trpezlivosť a pravidelne ustupujeme v záujme udržania tejto vlády a zabránenia návratu Smeru k moci. Igor Matovič však berie akúkoľvek kritiku osobne, hoci sme vždy hovorili len pravdu a holé fakty o tom, ako jeho balíček poškodí samosprávy a nepomôže tým, ktorí pomoc najviac potrebujú. Náš ďalší postup preto oznámime včas,“ dodal minister.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok