V nedeľu štartuje deviaty ročník akcie Káčer na bicykli, Peťo pomôže siedmim rodinám

TA3
18.6.2022 12:35

Prichádza deviaty ročník charitatívneho podujatia, ktoré je zamerané na pomoc ľuďom s hendikepom. Začalo sa ako výzva a postupne si vybudovalo meno rešpektovaného a spoločensky oceňovaného projektu. Predovšetkým sa však stalo sa synonymom pomoci.

Peter Káčer Káčer na bicykli 2017 1140 px (TA3)
TA3

Na trojkolesovom bicykli čaká Petra Káčera sedem etáp. Skrýva sa za nimi sedem príbehov ľudí, ktorí potrebujú pomoc - nielen Káčerovu, ale najmä pomoc podporovateľov a priaznivcov Nadácie ta3. V rámci tohto ročníka Peťo postupne zavíta do Lučenca, Brezna, Dolného Kubína, Námestova, Lehoty pod Vtáčnikom, Trnavy a Piešťan.

Aj vy sa môžete zapojiť a pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Pošlite prázdnu SMS na číslo 832. Cena SMS je 1 euro.

Počas predchádzajúcich ôsmych ročníkov Káčera na bicykli pomohla Nadácia ta3 veľkému počtu jednotlivcov, mnohým rodinám a organizáciám. V prevažnej miere prispieva na rôzne druhy finančne náročnej liečby, na rehabilitácie, nákup zdravotných pomôcok, či na naplnenie rôznych špecifických potrieb pre zdravotné zariadenia, hospice, strediská krízovej intervencie a podobne.

Podujatie v rokoch 2020 a 2021 neprerušila ani pandémia. Káčer na bicykli dokázal operatívne reagovať na náročné podmienky. A preto základnou premisou 9. ročníka je, že sa uskutoční za akýchkoľvek okolností. „Lebo treba“. To je univerzálna Káčerova odpoveď tým, ktorí sa ho pýtajú, prečo to robí, keď on sám potrebuje pomoc.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok