Petra Vlhová je aj v medzisezónnom voľne aktívna. Okrem športovania si našla čas aj na autogramiádu s fanúšikmi

TA3
17.6.2022 12:51

Nový ročník Svetového pohára v alpskom lyžovaní štartuje v októbri obrovským slalomom v Söldene. Najlepšia slalomárka minulej sezóny Petra Vlhová sa pripravuje v domácich podmienkach, no už v závere týždňa vycestuje do Talianska.

Petra Vlhová sa rozhodne nenudí ani v období, keď nelyžuje. Po konci náročnej, no úspešnej, olympijskej sezóny ju čaká zaslúžené voľno, ale aj viaceré mediálne a marketingové aktivity. Medzi ne patrí aj autogramiáda a stretnutia s fanúšikmi. Viacerí využili túto možnosť a ešte pred jej odchodom do zahraničia ju podporili na autogramiáde počas dňa otvorených dverí Vojenského športového centra Dukla. Ako už spomenula úradujúca olympijská šampiónka v slalome v úvode rozhovoru, už v nedeľu vymení letné prostredie za zimné.

Medzisezónne voľno a zároveň i tradičnú domácu prípravu si Petra v predošlých rokoch rada spestrila aj doplnkovými športmi ako napr. kanoistikou či cyklistikou. Ešte pred začiatkom tréningov na snehu mal tím našej elitnej lyžiarky v pláne aj kondičné sústredenie vo Švajčiarsku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok