Cyklistka sa nestihla vyhnúť otvoreným dverám auta, prepichla si pľúca

TA3 TASR
16.6.2022 15:00

Polícia rieši dve dopravné nehody, ktorých účastníkmi boli cyklistka a motocyklista. Obaja po strete s autom skončili v trnavskej nemocnici. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Cyklistka sa nestihla vyhnúť otvoreným dverám auta, prepichla si pľúca
Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Prvá nehoda sa stala, keď na Šulekovej ulici v Hlohovci odstavil 43-ročný vodič auto Škoda Roomster a bez toho, aby skontroloval situáciu, otvoril dvere. Okoloidúca 42-ročná cyklistka už nemala šancu vyhnúť sa. Do otvorených dverí narazila tak nešťastne, že si pri tom prepichla pľúca. Policajti muža podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. S cieľom zistenia alkoholu v organizme cyklistky jej bola odobratá krv.

Druhá nehoda sa udiala v skorých ranných hodinách medzi obcami Šúrovce a Siladice v okrese Trnava. "Podľa prvotných informácií mal 36-ročný vodič auta Škoda Octavia dostať mikrospánok a v mierne ľavotočivej zákrute mal prejsť do protismeru. Úsekom v tom čase prechádzal aj 41-ročný motocyklista na Honde CRF. Na situáciu už nestihol zareagovať a s osobným autom sa zrazil," uviedla hovorkyňa. Prítomnosť alkoholu v dychu sa ani u jedného pri dychovej skúške nepotvrdil. Vodičovi auta na mieste zadržali vodičský preukaz.

Témy: Trnava automobil
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok