Polícia v Nitre strieľala po vodičovi, ktorý nezastavil na stopke. Pri prenasledovaní sa pokúsil nabúrať do policajného auta

TA3 TASR
11.6.2022 13:04

Polícia v Nitre musela v piatok v skorých ranných hodinách použiť výstrely, aby zastavila 50-ročného vodiča, ktorý nezastavil na stopke. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na sociálnej sieti.

Ilustračné foto
TA3 / David Duducz

Policajná hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky spozorovala osobné vozidlo, ktoré nezastavilo na Štúrovej ulici v Nitre na stopke. "Vodič osobného auta nereagoval na výzvy polície na zastavenie, a preto ho začali prenasledovať viaceré policajné hliadky," uviedla polícia.

Ako doplnila, vodič dokonca nasmeroval vozidlo proti jednému z policajných áut. "Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra – Chrenová použili na zastavenie vozidla zbraň, pričom dva výstrely smerovali na pneumatiky vozidla. Vodič následne zastavil. V súčasnosti sú s ním vykonávané procesné úkony. Vyšetrovateľka PZ koná pre podozrenie z trestných činov útoku na verejného činiteľa a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," informovala polícia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok