FOTO: Kamión strhol auto z nadjazdu a padli cez most, hlásia mŕtvych aj zranených

TA3/hm TASR
6.6.2022 14:16

Dve obete na životoch a trojicu zranených si vyžiadala pondelková dopravná nehoda na starej ceste z Trnavy do Piešťan. Pri nehode sa zrútil kamión s osobným vozidlom z nadjazdu na cestu pod ním.

Ďalšie tri osobné autá sa zrazili na nadjazde. Na mieste zasiahli hasiči z Trnavy s tromi kusmi hasičskej techniky. "Vodič kamiónu, ktorý išiel smerom od Modranky, prešiel podľa prvotných informácií plynulo do protismeru, kde došlo k zrážke s osobným autom," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. Ako doplnila, po náraze prerazili zvodidlá a obe autá sa zrútili z nadjazdu. "Vzápätí došlo na nadjazde k zrážke ďalších troch vozidiel. Polícia z dôvodu záchranných prác a dokumentovania nehody uzavrela cestu I/51 a aj cestu I/61," informovala Linkešová.

"Pri nehode zahynuli vodič kamiónu a vodič osobného vozidla, ďalšie osoby sa zranili ľahko. Hasiči z Trnavy poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc. Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou budú vyslobodené usmrtené osoby pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Lena Košťálová.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok