Dopravná nehoda pri Fekišovciach si vyžiadala tri obete. Cesta je zatiaľ neprejazdná

TA3 TASR
23.5.2022 15:36

Zrážka osobného motorového vozidla s kamiónom pri obci Fekišovce v okrese Sobrance si v pondelok popoludní vyžiadala tri obete. Cesta I/19 je pre dokumentovanie nehody neprejazdná, premávku v úseku riadi polícia, obchádzka vedie cez obec Veľké Revištia.

V dome v Trenčíne našli dvoch mŕtvych ľudí. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie
TASR - Milan Drozd (ilu.)

Potvrdila to pre TASR košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Na mieste nehody sa nachádzali tri osoby bez známok života, ešte ich nemáme stotožnené," uviedla s tým, že k zrážke vozidiel došlo po 14.00 h. Na mieste udalosti boli aj leteckí záchranári, no vzhľadom na stav účastníkov nehody nebol ich zásah potrebný.

Na mieste udalosti boli aj leteckí záchranári. "Posádka leteckých záchranárov si po pristátí prevzala 55-ročného muža do svojej starostlivosti. Žiaľ, zranenia, ktoré utrpel, boli nezlučiteľné so životom a lekár mohol konštatovať len úmrtie," priblížila hovorkyňa AIR - Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

Ako doplnila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, štvrtého účastníka nehody s poranením nohy a s akútnou stresovou reakciou po ošetrení záchranári previezli do nemocnice.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok