DeLorean predstaví horúcu novinku skôr, ako sa čakalo. Kedy prebehne oficiálne predstavenie?

TA3/SZ
20.5.2022 11:00

DeLorean opäť priťahuje pozornosť na očakávaný návrat na trh. Firma najnovšie zverejnila ďalšiu upútavku pripravovanej novinky, a taktiež nový termín príchodu na scénu

DeLorean predstaví horúcu novinku skôr, ako sa čakalo. Kedy prebehne oficiálne predstavenie?
DeLorean

DeLorean EVolved máme možnosť spoznať opäť o čosi podrobnejšie. Značka totižto zverejnila další záber zachytávajúci zadnú časť novinky, kde zaujme najmä LED svetelný pás, nafúknuté blatníky zadných kolies a rebrovenie nahrádzajúce zadné okno. Novinka má byť aerodynamicky mimoriadne efektívna, no určitými črtami má stále odkazovať na pôvodný model DMC-12. Jedným z ikonických prvkov budú dvere s otváraním smerom nahor.

Delorean DeLorean

Spolu s novým záberom, ktorý do tohto projektu prináša opäť o niečo viac svetla zverejnila spoločnosť aj nový termín oficiálneho predstavenia. Pôvodne sme očakávali uvedenie na trh až v priebehu augusta 2022, no padlo rozhodnutie na skorší termín, vďaka ktorému spoznáme očakávanú novinku už 31. mája.

Spolu s týmto termínom bude zverejnená nie len finálna podoba po stránke dizajnu, ale aj všetky technické parametre a špecifikácie. Nad použitou technikou pohonu stále visí otáznik, no špekuluje sa o použití platformy vyvinutej firmou Williams Advanced Engineering v spolupráci s dizajnovým štúdiom Italdesign, ktoré sa na tomto projekte do veľkej miery podieľalo. Nechajme sa však prekvapiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok