PR správa Slovensko

V lotérii Eurojackpot sa hrá o rekordných 90 miliónov EUR

17.5.2022 03:15

To tu ešte nebolo! Výška hlavnej výhry v medzinárodnej lotérii Eurojackpot sa vyšplhala na rekordných 92 mil. EUR. Tento fantastický jackpot môžu hráči vyhrať vďaka novým pravidlám, ktoré vstúpili do platnosti koncom marca. Podľa nich sa môže maximálna výhra v lotérii Eurojackpot vyšplhať až na 120 miliónov EUR!

Tipos logo ilu (TASR)
TASR

V utorok môže na Slovensku pribudnúť multimilionár. Môže sa ním stať ktorýkoľvek z hráčov lotérie Eurojackpot, ak uzatvorí stávku na utorkové žrebovanie. V utorok večer sa v Eurojackpote bude hrať o 92 mil. EUR. Ak jackpot nepadne, jeho výška sa bude zvyšovať, pričom vyšplhať sa bude môcť až do výšky 120 mil. EUR.


Čo môže slovenský hráč v tejto chvíli urobiť? „Môže zájsť na niektoré z predajných miest spoločnosti TIPOS a tam uzatvoriť stávku v lotérii Eurojackpot. Buď na mieste vyplní eurojackpotový tiket svojimi číslami, alebo požiada obsluhu terminálu o náhodnú stávku. Je len na ňom, koľko hracích polí vyplní či s koľkými tipmi vstúpi do hry o 92 mil. EUR,“ vysvetlila Ivana Košútová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.


Pre tých, ktorí stávkujú z pohodlia domova, je tu možnosť hry cez internetový portál eTIPOS.sk. Ak sa niekto z hráčov rozhodne vstúpiť do hry o rekordný Eurojackpot, môže tak urobiť aj cez príslušnú SMS. Možností je niekoľko a je len na samotných hráčoch, pre ktorú sa rozhodnú.


V doterajšej histórii lotérie Eurojackpot hrali Slováci 30-krát o 90-miliónový jackpot. Avšak žiadnemu z nich sa nepodarilo takúto veľkú sumu vyhrať. Najvyššia výhra, akú v Eurojackpote získal slovenský hráč, mala hodnotu takmer 59 mil. EUR. Takýto úspech mal jeden z našincov 16. októbra 2020.


Ak v utorok 17. mája nepadne 92-miliónový Eurojackpot, hra pokračuje a v piatok by sa hralo už výhru vo výške okolo 100 miliónov EUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok